Veld en Beek

Biologische Boerderij

  • Veld & Beek
  • Weekbericht
  • Onze boerenwinkel
  • Vrijwilligers en stagiaires
  • Contact
    • Bestelling wijzigen
    • Vragen of opmerkingen
    • Route
  • Inloggen
  • Word klant

Rundvlees

IMGP1716 (Small)Als onze ossen slachtrijp zijn brengen we ze zelf naar een klein slachthuis in Veenendaal. Daar worden ze geslacht en verwerkt en wordt het vlees  ingepakt in kleine porties. Vervolgens wordt het snel ingevroren bij minus 19 graden C. We krijgen het vlees weer terug en bewaren het in onze eigen vriescel. Wekelijks distribueren we daaruit naar de zelfbedieningspunten, waar onze consumenten het op kunnen halen.

Tip: laat het vlees langzaam ontdooien voor de beste kwaliteit. Het liefst een dag van te voren in de koelkast leggen.


 

 

 

Kom langs!

Wilt u onze producten kopen, dan bent u van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen.
U kunt elke vrijdag om 16.00 uur inschrijven op de boerderij als klant.
Kunt u niet? Neem dan contact met ons op via
e-mail: info@veldenbeek.nl. Dan maken we een andere afspraak.

zie ook onze facebookpagina

Copyright © 2025 Veld & Beek

Veld & Beek
  • Veld & Beek
  • Weekbericht
  • Onze boerenwinkel
  • Vrijwilligers en stagiaires
  • Contact
    • Bestelling wijzigen
    • Vragen of opmerkingen
    • Route
  • Inloggen
  • Word klant